Nagy sikerű Force Now! erőpróba sorozat a Fitbalance-on

A Fitbalance Magyarország talán legnagyobb, legátfogóbb fitneszrendezvénye, amelyen természetesen a megafit.hu is igazi mozgás-élményt nyújtott a látogatóknak. A vállalkozó kedvű és ügyesen versenyző sportrajongók értékes nyereményekben részesültek.

A megafit.hu által rendezett Force Now! Erőpróbákon négy különböző, néhány perces rapid versenyszámban mérhették össze tudásukat a nevezők. Kiváló teljesítményeket láttunk, de a legmeplepőbb számunkra az volt, hogy hölgyek milyen nagy számban vállalkoztak a nem egyszerű feladatokra. A versenyzők mellett kiválóra vizsgáztak a Force Now! márkájú cross-funkcionális eszközeink is. Bizton állíthatjuk, a versenyzők megkedvelték : masszív, akár 5-6 ember folyamatos, együttes edzésére is alkalmas edzőállomásunkat, olimpiai súlyzórúdjaink és tárcsáink, erősember eszközeink a gyakorlatban is bizonyították, hogy nagy célokra törő sportolók kiváló sportszerei lehetnek! Az erőpróbák a kiállítás nyitásától, vagyis reggel 9:00 órától egészen 17:00-ig folyamatosan zajlottak. Az eredményhirdetésen mind a négy kategóriában három-három versenyzőt díjaztunk.

Úgy gondoljuk, sikerült megfelelően népszerűsítenünk ezt az edzésformát, nagyon örültünk, hogy nemcsak a funkcionális sportokban, CrossFit®ben járatos, láthatóan kiváló fizikummal és erőnléttel rendelkező fiatalok próbálták ki magukat versenyszámainkban, hanem vékonyabb vagy éppen ducibb lányok-fiúk, fiatalok és idősebbek egyaránt megragadták a szereket.

A Force Now! sporteszközök tartósságuk, teherbírásuk mellett biztonságosan látták el funkciójukat az egész nap folyamán: a legkülönfélébb fizikumú és felkészültségű versenyzők közül mindenki sérülés nélkül, stabilan végezte a versenyfeladatokat. Az eszközök jól illeszkedtek a versenyzők és versenyen kívül érdeklődők különféle testi adottságaihoz. Az állítható magasság, súlyterhelés, a különféle eszközméretek lehetővé teszik, hogy mindenki számára élményt és az ő fizikumához mért optimális kihívást és terhelést jelentse a Force Now! eszközök használata.

A Fitbalance-on történt sikeres bemutatkozásukat követően reméljük minél több funkcionális edzőteremben, az új edzésmódszerek iránt nyitott fitnesztermekben láthatjuk majd viszont új Force Now! edzőállomásainkat, erősember eszközeinket és egyéb funkcionális edzésekhez használatos felszerelésünket, pl. a kettlebelleket és felfüggesztéses edzőhevedereket.