Bemutatkozás

Miben (teljesen) más a megafit.hu?


Röviden: nálunk készletről azonnal, és tényleg széles választékban találhat igényeinek megfelelő erőfejlesztő gépeket, eszközöket.


Bővebben: Ön is bosszankodott már, amikor napokig, hetekig tartó böngészés, érdeklődés után végre kiválasztotta, milyen kondigépet, erőfejlesztő sporteszközt szeretne venni, és azt a választ kapta egy szaküzletben, rendelje meg, és két-három-négy hét alatt majd behozzák Önnek... Bosszantó!

"Jó, jó, de legalább szeretném megnézni, kipróbálni"- gondolta Ön. Felkerekedett, elment a jó messze lévő szaküzletbe, ahol viszont kiderült, sajnos "épp ez az egy termék" nincs kiállítva az amúgy szinte üres bemutatóteremben... Még bosszantóbb!


Nos, épp ilyen "élmények" nyomán dőlt el, hogy elindul a megafit.hu.

Mert hogy kiderült, Magyarországon nem igazán teljesíti a kereskedelem épp ezt a két alapvető funkciót: a termékek általában nem nézhetők meg, nem próbálhatók ki vásárlás előtt, és nem is vásárolhatók meg azonnal készletről sem. Még félmilliós terméket is egy fénykép alapján kellene megrendelnie...


De tényleg így kell ennek lennie?


Mi a megafit.hu-nál nem hisszük, hogy ez eleve elrendeltetett lenne ilyen módon.

Bemutatótermünk

Nálunk a termékek ki vannak állítva, meg lehet fogni, ki lehet próbálni akár az 500 ezer forintos funkcionális trénereket is, és persze a lényegesen alacsonyabb árfekvésű gépeinket, eszközeinket is.

Másik fő érvünk igen széles választékunk. jelenleg csak erőfejlesztő termékekkel foglalkozunk, de abban nagyon erősek vagyunk! Főként a lapsúlyos gépek terén számos különböző változatot vonultatunk fel a legegyszerűbbtől az összetett, prémiumkategóriás termékekig.


További újításunk az új erőfejlesztő, állóképesség javító fitneszirányzatok termékeinek befogadása kínálatunkba.

A hagyományos gépes-súlyzós erősítés mellett már jelenleg is számos termékünk van amelyek CrossFit®, funkcionális tréning, kettlebell edzés, sling tréning és suspension tréning végzéséhez alkalmasak. És ez csak a kezdet, ezt a kínálatunkat jelentős mértékben bővíteni tervezzük már a közeli jövőben is.

Kérjük jöjjön el hozzánk, nézzen szét nálunk ha mostanában szeretne kicsit többet törődni magával, de akkor is ha csak távlati célja ilyen eszközök, gépek beszerzése.
Ha tetszik oldalunk, szolgáltatásunk, áraink, választékunk, kérjük ne felejtse el lájkolni, megosztani oldalunkat.


Előre is köszönjük érdeklődését, vásárlásait,


a megafit.hu
      csapata