megafit.hu a Fitbalance-on is!


megafit - kettlebellA megafit.hu kínálatában hagyományos – elsősorban otthoni és hobbisport célra fejlesztett – lapsúlyos és tárcsasúlyos kondigépek mellett a hazánkban még kevéssé ismert, rendkívül sokféle feladat végzésére, és az összes fő izomcsoport erősítésére alkalmas funkcionális trénerek, valamint a CrossFit® edzések céljainak megfelelő, legújabb fejlesztésű edzőállványok, keretek, tréningállomások és az "erősember" sport számos kelléke is megtalálható.

A Fitbalance-on, amely a fitneszsport és -életmód szerelmeseinek már-már kötelező rendezvénye, 2014. szeptember 21-én, a Fitbalance Arénán a Papp László Budapest Sportarénában a megafit.hu bemutatja legújabb, legizgalmasabb sporteszközeit, és az ezekkel végezhető gyakorlatokat. Az elsősorban CrossFit® köredzések céljainak megfelelően kialakított új tréningállomásunk sportverseny helyszínéül is szolgál, ahol értékes nyereményekkel gazdagodhatnak a résztvevők.

Kifejezetten a Fitbalance-ra szánt kedvezményeinkkel is segíteni szeretnénk, hogy a közösségi termek mellett kialakuljon Magyarországon is az otthoni kondi-, fitnesztermek kultúrája.

megafit - lapsúlyos kondigépA terembe, csoportos edzésekre „lemenni” sokunknak a nap fénypontja, közösségi program, amikor nemcsak sportolunk, de beszélgetünk is barátainkkal, edzőtársainkkal, példaképeinkkel. Sajnos erre szinte senkinek sincs minden nap ideje. Ezért pótolhatatlan az otthoni fitneszterem, ahol azonnal kéznél van az összes eszköz, hogy gyorsan átmozgassuk magunkat.


A megafit.hu vásárlóinak egy része azért alakít ki konditermet otthonában, mert a környékükön nincs fitnesz, vagy ha van is, az oda járó társaság „nem az ő világuk”. Számos kiváló személyi edző házhoz is megy, így valójában nincs a közösségi termeknek olyan szolgáltatásuk, amit otthon ne tudnánk igénybe venni. Egy nagyobbacska otthoni kondiban ráadásul együtt is edzhetünk családunkkal, barátainkkal. És mindezt diszkrét környezetben!
  megafit - bemutatóterem


A Fitbalance-on sportbemutatókkal, versenyekkel, versenyzőkkel, edzőkkel, tanácsadókkal várunk. Sporteszközeinket kipróbálhatod, megvásárolhatod, és – hatalmas raktárkészletünknek, gyors házhoz szállítási és összeszerelési szolgáltatásunknak köszönhetően – akár már másnap saját termedben edzhetsz.

De ha nem is versenyzel, a megafit.hu különleges Fitbalance kedvezményeivel mindenképp nyerni fogsz!

Erről nem szabad lemaradnod!

Szeretettel vár a megafit.hu csapata!