Házhozszállítási információk

 

A webáruházunkban megrendelt termékek kiszállítását a Magyar Posta Logisztika szállítócég munkatársai vagy cégünk saját munkatársai teljesítik.

Kiszállítást csak Magyarország területén belül tudunk vállalni.
A csomagok kézbesítése munkanapokon, 8-17 óra közötti időszakban történik.

Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, lehetőség szerint az átvételhez kérje rokona, ismerőse segítségét, vagy (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címét adja meg.
Amennyiben a Vásárló megtagadja a csomag átvételét, úgy köteles a kísérőokmányban feltüntetni az átvétel megtagadásának okát (pl. elállás). Amennyiben a Vásárló nem jelöli meg a kézbesítéskor az átvétel megtagadásának okát, úgy az Eladó felé a továbbiakban semmilyen, a termékkel vagy a megrendeléssel kapcsolatos reklamációt nem jogosult érvényesíteni. Az átvétel indoklás nélküli megtagadása esetén a szállítási költségek a Vásárlót terhelik A szállítási díj a megadott házszámig értendő.
A házba, lakásba, emeletre való felvitelt a megadott ár nem tartalmazza!
Az ingyenes kiszállítás csak a termékképen "Ingyenes házhozszállítás" felirattal megjelölt termékekre vonatkozik, és csak a webáruházban történő megrendelés esetén.


Postai szállításra átadás: 3-4 munkanap


Irányadó kiszállítási díjak

TÖMEG (kg) Kiszállítási díj
1 kg-ig 1490 Ft
2 kg-ig 1690 Ft
5 kg-ig 1990 Ft
10 kg-ig 2290 Ft
15 kg-ig 2590 Ft
20 kg-ig 2990 Ft
25 kg-ig 3490 Ft
30 kg-ig 3990 Ft
35 kg-ig 4990 Ft
40 kg-ig 5990 Ft

40kg feletti rendelés szállítása egyedi kalkuláció alapján történik!

Amennyiben a kiszállítást nem tudja a fenti feltételekkel igénybe venni, lehetőség van a webáruházunkban megvásárolt termékek átvételére üzletünkben is. A termék megrendelésekor előre leegyeztetheti kollégánkkal, hogy melyik üzletünkben, milyen időpontban veheti át a megrendelt termékeket.