Házhozszállítási információk

A webáruházunkban megrendelt termékek kiszállítását 40 kg össztömegig a Magyar Posta Zrt. végzi, 40 kg felett pedig vagy cégünk saját munkatársai teljesítik vagy más szerződött partnerünk.

Kiszállítást csak Magyarország területén belül tudunk vállalni.
A csomagok kézbesítése munkanapokon, 8-17 óra közötti időszakban történik.

Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, lehetőség szerint az átvételhez kérje rokona, ismerőse segítségét, vagy (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címét adja meg.
Amennyiben a Vásárló megtagadja a csomag átvételét, úgy köteles a kísérőokmányban feltüntetni az átvétel megtagadásának okát (pl. elállás). Amennyiben a Vásárló nem jelöli meg a kézbesítéskor az átvétel megtagadásának okát, úgy az Eladó felé a továbbiakban semmilyen, a termékkel vagy a megrendeléssel kapcsolatos reklamációt nem jogosult érvényesíteni. Az átvétel indoklás nélküli megtagadása esetén a szállítási költségek a Vásárlót terhelik A szállítási díj a megadott házszámig értendő.
A házba, lakásba, emeletre való felvitelt a megadott ár nem tartalmazza!
Az ingyenes kiszállítás csak a termékképen "Ingyenes házhozszállítás" felirattal megjelölt termékekre vonatkozik, és csak a webáruházban történő megrendelés esetén.Postai szállításra átadás: 3-4 munkanapIrányadó kiszállítási díjak

TÖMEG (kg)

Kiszállítási díj

1 kg-ig

1490 Ft

2 kg-ig

1690 Ft

5 kg-ig

1990 Ft

10 kg-ig

2290 Ft

15 kg-ig

2590 Ft

20 kg-ig

2990 Ft

25 kg-ig

3490 Ft

30 kg-ig

3990 Ft

35 kg-ig

4990 Ft

40 kg-ig

5990 Ft40kg feletti rendelés szállítása egyedi kalkuláció alapján történik!

Amennyiben a kiszállítást nem tudja a fenti feltételekkel igénybe venni, lehetőség van a webáruházunkban megvásárolt termékek átvételére üzletünkben is. A termék megrendelésekor előre leegyeztetheti kollégánkkal, hogy melyik üzletünkben, milyen időpontban veheti át a megrendelt termékeket.