Extrém adatok, eredmények és fotók a Force Now! Erőpróbáról

Megszakítás nélkül, egész nap folyt a Fitbalance Aréna keretében a  Papp László Budapest Sportarénában 2014.09.21-én a megafit.hu által megrendezett Force Now! erőpróba-sorozat. A nagy érdeklődésnek és kiváló sportteljesítményeknek köszönhetően mind a négy különféle próbán díjat osztottunk, mivel mindegyik számban az elegendőnél több nevezés történt!
Legfiatalabb versenyzőnk 15, legidősebb 47 éves, mindketten hölgyek! És hogy ez miért olyan nagy dolog? Részben azért, mert a nők és férfiak ugyanazokat az erőpróbákat teljesítették. Részben pedig azért mert ezek olyan – átlagos edzettségű, felkészültségű emberek számára csak nagyon nehezen teljesíthető – feladatokat is tartalmaztak, mint a "hírhedt" burpee, a medicinlabdával való célbadobás, a tolódzkodás, húzódzkodás, függeszkedve mászás, gyűrűn lábemelés ülőtartásba, vagy a megpakolt olimpiai súlyzórúddal való guggolás. Sokak számára teljesen ismeretlenek voltak új Force Now! cross-funckionális és erősember sporteszközeink, mint a land-mine, a "népszava" kalapács, a erősember-súlycipelő, illetve az olyan feladatok, mint a 2"-os kötél rázása, a nyújtott testű előremászás mászókötélen.

A Force Now! erőpróba-sorozaton összesen 240.000 Ft értékű nyereményt és két különdíjat osztottunk ki – egyiket a legifjabb versenyzőnk, másikat pedig a legnehezebb próbákat a legjobb eredménnyel és legszabályosabban teljesítő női versenyzőnk kapta.

Versenyen kívül is sokan megismerkedtek a hazánkban még kevéssé elterjedt sporteszközeinkkel, mint a birkózózsákok, színes, markolatos vagy pattogó medicinlabdák, vagy a versenyünk gerincét is alkotó cross-funkcionális edzőállomás. Mindenkinek lehetősége nyílott kipróbálni is a sportszereket, és a velük végezhető gyakorlatokat.

A megafit.hu csapata részéről: nekünk is nagy élmény volt ez a nap. Versenyzőink személyében sok különleges embert ismertünk meg, minket is lenyűgözött sokak teljesítménye, ügyessége, kitartása. Reméljük, hamarosan újra találkozhatunk egy következő rendezvényen, illetve szaküzletünkben, ahol az otthoni és edzőtermi fitneszgépek, sportszerek, cross-funkcionális tréningeszközök hatalmas választéka kipróbálható és legnagyobb részben raktárról azonnal meg is vásárolható!