2016-ban is FitBalance - fitnesz, mozgás, egészség!

cross-tréning edzés


2016-ban is megyünk a FitBalance-ra!

Immáron negyedik alkalommal veszünk részt 2016. május 1-jén az idén 10 éves jubileumát ünneplő FitBalance Fitness Expo-n a Papp László Budapest Sportarénában.

10. Eisberg Fitbalance Arena 2016.05.01 Az otthoni és termi kondigépek forgalmazójaként a megafit.hu Kft. a modern, alternatív erőfejlesztő és állóképesség növelő edzésmódszer, a cross-funkcionális tréning elkötelezett híveként a nap folyamán folyamatosan bemutató edzéseket tart, így az érdeklődők belekóstolhatnak az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő cross-funkcionális edzésekbe. Ezen kívül külön figyelmet szentelünk a cross-tréning alapvető elemének, az olimpiai súlyemelésnek, így egész nap tartunk ilyen bemutatót, illetve edzést.

A 10. FitBalance-on a programok reggel 8 órakor indulnak, a mi első óránk 10 órakor kezdődik, de természetesen a reggeli nyitástól állunk az érdeklődők rendelkezésre.

Az edzésektől függetlenül is megtekinthetők eszközeink, illetve szívesen megmutatjuk a kiállított termékeinket, köztük az új cross-funkcionális állványt és eszközöket is, az olimpiai súlyemelő rudakat és súlytárcsákat, „Erősember” eszközeinket.


M-360 cross-tréning állvány

 

Mit tud, miben más az új M-360 cross-tréning állvány?

 

Funkcionális köredzésekhez – kitűnően alkalmas saját testsúlyos gyakorlatokhoz, húzódzkodáshoz, tolódzkodáshoz, függőmászáshoz, egyéb crosfitt jellegű gyakorlatokhoz.

Kézi eszközök használatához és tárolásához is alkalmas. Magán az állványon tárolhatjuk az edzéshez szükséges eszközöket, például a medicinlabdákat, a kettlebelleket, a kézi súlyzókat, a TRX jellegű sling training-et. Az eszközök kényelmesen használhatok, mivel azonnal kéznél vannak.

A beépített kétoszlopos csigás-kábeles funkcionális tréner állomás különleges és egyben nagyszerű lehetőség. Az állvány ezen része akár külön, más funkcionális, kiegészítő eszköz bevonása nélkül is használható a test teljes megmozgatásához.

A sok funkció mellett, az új M-360-as állványt a nagyon jó minőség és a hihetetlen ár/érték arány is jellemzi.

Gyere el és próbáld ki élőben!

10. Eisberg Fitbalance Arena 2016.05.01
Standunkon két típusú edzést fogunk tartani.
Ttöbb időpontban - 10:00; 11:30; 13:00; 14:30; 15:30 - is lesz cross-funkcionális tréning.

A cross-tréninget a Force Now! Cross-Functional Gym edzői, Galambos Bence, Péterfi Martin és Csordás Mihály tartják, akik az edzések előtt, alatt és után is egyaránt szívesen válaszolnak kérdéseidre. Az órákon ki tudod próbálni a cross-funkcionális tréning különböző területeit, például az állványon végezhető, köteles és medicinlabdás gyakorlatokat, a Sling traininget, a guggolásokat és belekóstolhatsz a legújabb őrületbe, a Street workout gyakorlataiba is.

Szabadon kipróbálhatod az „Erősember” eszközöket, a „Népszava” kalapáccsal és a bokszzsákra mért ütésekkel, rúgásokkal kiadhatod magadból a feszültséget, a kettlebellel letesztelheted erőnléted, a „Battle Rope” kötélrázással növelheted állóképességed.

Az eseményen személyesen is megismerheted edzőinket felteheted kérdéseid, észrevételeid, szívesen segítünk, válaszolunk!

És hogy különösen érdemes legyen meglátogatni bennünket, regisztrált látogatóink ajándékutalványt kapnak, melyet 30, illetve 90 napos edzőtermi bérlet vásárlására válthatnak be.

1500 Ft-os kupont adunk ajándékba5000 Ft-os kupont adunk ajándékba


A tavalyi évben már kipróbálhatók voltak gyakorló és profi felhasználású súlyzórúdjaink, gyakorló és termi súlytárcsáink, most azonban az Olimpiai
Súlyemelés (korábbi cikkünk a Soroksár Kupa, nemzetközi súlyemelő versenyről) óra keretében, edzésen is kipróbálhatod ezeket az eszközöket.
Az edzések 10:00; 11:00; 12:00; 13:00; 14:00 -kor kezdődnek és Szűcs Endre a Budapesti Súlyemelő Szövetség elnöke, súlyemelő edző tartja.

10. Eisberg Fitbalance Arena 2016.05.01
Ne gondolkozz! Látogass meg bennünket a Fitbalance Expo-n és jelezd már most részvételed az edzéseken!

Jelentkezés a gym@forcenow.hu e-mail címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, csatlakozz FaceBook oldalainkhoz, hogy értesülhess a legújabb hírekről, aktualitásokról!

Lájkolj bennünket!

Edzőtermünket a www.facebook.com/forcenow.hu oldalon, a fitnesz termékeket és kondigépeket forgalmazó szaküzletünket pedig a www.facebook.com/megafit.hu oldalon találod meg.
Órarend: Megafit színpad: Force Now! Cross-Functional Gym

Cross-funkcionális tréning Kezdés
Edzők:
Galambos Bence
Péterfi Martin
Csordás Mihály
10:00
11:30
13:00
14:30
15:30
Olimpiai súlyemelés Kezdés
Edző:
Szűcs Endre
Súlyemelő edző
A Budapesti Súlyemelő Szövetség elnöke
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00

 

Papp László Budapest Sportaréna: