Kemény edzések, hatalmas érdeklődés a FitBalance-on!
Az idei, 2016-os rendezvény is nagy sikerrel zárult.
A több ezer résztvevő korán reggel megtöltötte a Papp László Sportarénát. A sportolni vágyók tömött sorokban álltak a bejáratnál azért, hogy részt vehessenek az órákon.


FitBalance 2016 - Hatalmas sikerA reggeli nyitásra készen állt a standunk. Összeraktuk az új m-360-as cross-funkcionális állványunk és bíztunk abban, hogy nem csak nekünk, hanem a Vendégeinknek is tetszeni fog!

Nem okozott csalódás!

Kivétel nélkül minden Vendégünk dicsérte az állomást és nem voltak kevesen...

Sokaknak az tetszett, hogy – ellentétben a hagyományos konditermekkel – itt minden, az edzéshez szükséges eszköz egy viszonylag kis helyre összpontosul, így használatuk és tárolásuk egyaránt megoldott.

Voltak, akik az állomás csigás-kábeles edzési lehetőségét dicsérték, hiszen pusztán a beépített súlyokkal is lehet hatékonyan edzeni.

A Vendégeknek tetszett az állvány minősége is, kiemelték masszív kialakítását és a rengeteg hasznos funkcióját.

Az órák igen jó hangulatban zajlottak.

FitBalance 2016 - Hatalmas siker

Pörgesd fel termed a legújabb, fantasztikus cross-funkcionális állványunkkal, melyet Vendégeid biztosan szeretni fognak!

A beépített kétoszlopos csigás-kábeles funkcionális tréner állomás különleges és egyben nagyszerű lehetőség, hiszen más crossfitt-hez kapcsolódó, kiegészítő eszköz bevonása nélkül is használható a test teljes megmozgatásához.

Az állványon, illetve mellette folyamatosan zajlottak az edzések, melyeket a jó hangulat és a komoly munka ötvözete jellemzett, jól eső fáradtsággal ötvözve.
Jó volt látni az elszántságot és az elhivatottságot a köredzéseken a résztvevők arcán, no és azt a jóleső érzést, amikor a feladatot sikeresen meg tudta csinálni


FitBalance 2016 - Hatalmas sikerKomoly mennyiségű eszközt tudtak kipróbálni.
Az állványos feladatokon kívül a medicinlabdás és a köteles - köztük a remek állóképességet növelő és szép izomzatot építő „Battle Rope” kötélrázást is -, a saját testsúlyos, TRX jellegű Sling-tarainingen és a Street workout edzéshez szükséges (alacsony támasz állvánnyal (parallettes) ) ismerkedhettek meg

A bátrabbak kipróbálták a súlyszánt is és a Power-Wheel haskereket.
Apropó haskerék!

Ezzel a remek kis eszközzel egészen fantasztikus eredmények érhetők el. A használatából adódóan minden izmot brutálisan megdolgoztatja a core-izmokat, segíti tartásod javítását, hasizmod erősítését.


Visszatérve a FitBalance-ra, az egész nap tartó crossfitt jellegű, cross-funkcionális órák mellett nagy sikere volt az olimpiai súlyemelésnek. FitBalance 2016 - Hatalmas siker

Szűcs Endre - súlyemelő szakedző (a „Magyar Köztársaság Kiváló Nevelő Edzője, a Budapesti Súlyemelő Szövetség elnöke” ) délelőtt 10 órától folyamatosan tartotta az edzéseket.
A sportolók a gyakorló és profi felhasználású súlyzórúdjaink, gyakorló és termi súlytárcsáink használatával, igen kemény, de hasznos edzéseken vehettek részt!

Kipróbálhattak a lökés és szakítás különböző fortélyait, a felhúzások és guggolások mellett megismerkedhettek az eszközeink használatával is.


Amennyiben kedvet kaptál, akkor jelentkezz olimpiai súlyemelő edzéseinkre, ezeket kedden és pénteken tartjuk. http://www.forcenow.hu/orarend

Gyere és próbáld ki eszközeinket a Budapest, Thököly út 164. alatt található edzőtermünkben!

Csatlakozz FaceBook oldalainkhoz, hogy értesülhess a legújabb hírekről, aktualitásokról!
Lájkolj minket!

Force Now! Cross-Functional Gym FaceBook oldala: www.facebook.com/forcenow.hu

Eszközeinket forgalmazó boltunk a megafit.hu FaceBook oldalát itt találod: www.facebook.com/megafit.hu


Kérünk, tekintsd meg rövid videónkat a rendezvényről: