Itt az ideális otthoni fitneszgép kismamáknak is!


BES-9407 lapsúlyos erőfejlesztő fitnesz gép Az m-tech BES-9407 lapsúlyos erőfejlesztő gép akár lakótelepi lakásban is kényelmesen elhelyezhető. 174 cm-es hosszúságának és 111cm-es szélességének köszönhetően egy kb. 3x3 m-es helyiségben, sarokban a gyakorlatok végzéséhez szükséges tér kompromisszumok nélkül biztosítható. A fitneszgép magassága 208 cm, így a jellemzően 235 cm körüli belmagasságú modern lakásokba is megfelelő.

Az összesen 45 kg-nyi műanyag lapsúlyt körbefogó fémrács megóv bennünket, illetve a minden elővigyázatosságunk ellenére a géphez férkőző kíváncsi gyermekeket, háziállatokat, a sérüléstől.

Bár az m-tech BES-9407 alacsony árkategóriás termék, nagyon praktikus és sokoldalú. Különálló mellnyomó- és tárogató gépet tartalmaz, így a mellizom-gyakorlatokat kényelmesen, egyszerűen, átállítás, reteszelés, feloldás nélkül végezhetjük.

BES-9407 lapsúlyos erőfejlesztő fitnesz gép A mellizmok erősítése minimális terhelés mellett a terhesség és a szoptatás időszakában is ajánlott a hölgyeknek. A mellizmok napi szintű edzése segít a mell szép formájának megtartásában, és a megnövekvő súlyú keblek miatt megjelenő kellemetlen, feszítő érzés csökkentésében.

Túlzásba vinni a terhesség, szoptatás alatt a súlyzós edzést nem szabad, a cél ilyenkor az átmozgatás, a vérkeringés, az anyagcsere megfelelő szinten tartása, a test rugalmasságának, tónusának megőrzése. A terhelést a legkisebb súlyokra állítsuk be, ne akarjunk hirtelen megszabadulni a felszedett kilóktól, és ne most akarjunk hatalmas izmokat építeni!

BES-9407 lapsúlyos erőfejlesztő gép akció A terhesség és a gyermekek első néhány életéve csodálatos időszak az anyukák életében. Bár sokan elutasítják a „terhesség” szót, vitathatatlan, hogy a nők szervezetét ebben az időszakban nagyobb terhelés éri: megnő a testsúly, a pocak miatt megváltozik a súlyeloszlás, fontos ezért a hát- és derékizmok, a gerinc tartóizmainak edzése. Az m-tech BES-9407 tartozéka a széles lehúzó, amellyel széles és szűk fogással végezhetünk lehúzásokat, merevkaros lenyomást, a rövid fogantyúval pedig – az alsó csigán keresztül – evezőgyakorlatot.

BES-9407 lapsúlyos erőfejlesztő gép A lábszáron, combon megjelenő visszerek, és a lábak fáradása, dagadása is gyakori kismamáknál. Ezek a panaszok a láb izmainak edzésével csökkenthetők. A m-tech BES-9407 alsó csigájához csatlakozó lábgéppel és bokapánttal a láb és csípő izmai is megdolgoztathatók.

Mielőtt azt gondolná valaki, hogy az m-tech BES-9407 kizárólag kismama-edzőgép, ideje megemlíteni további funkcióit is:
BES-9407 lapsúlyos erőfejlesztő gép a felső csiga és a hússzú, rövid és egykezes lehúzó segítségével végezhető váll- és tricepsz-gyakorlatokat, illetve az alsó csiga segítségével kivitelezhető bicepsz- és vállizom-erősítő gyakorlatokat is. Bár a 45 kg lapsúly profi testépítők számára pehelykönnyűnek tűnik, kezdők, amatőr sportolók, hölgyek számára megfelelő terhelést jelent.

Az m-tech BES-9407 erőfejlesztő gép kiváló, megbízható, biztonságos, helytakarékos eszköz férfiak és nők számára egyaránt egészségmegőrzésre, komplex otthoni erősítő, átmozgató edzéshez, alakformáláshoz.