SZÁLLÍTÁS

Termékeink nagy súlyuk miatt gyakran különösen szállításigényesek lehetnek, esetleg a jótállás érvényesítését is befolyásolhatja, ha a szállítás során a termék megsérül.

Jó hír Önnek, hogy termékeink ára -azoknál a termékeknél, ahol ez szükséges- tartalmazza az összeszerelés díját is (de a szerelők oda-vissza utazásának idejét fedező kiszállási díjat nem). A szállítási és kiszállási díjakról kérjük, szíveskedjék munkatársainktól érdeklődni.

Tájékoztatjuk Önt, hogy a szállítást saját fuvareszközzel vagy idegen szállítóval, például csomagküldő szolgálat útján is végezhetjük. A szállítási díj a szerződés szerinti cím bejáratánál történő átadást tartalmaz, innentől kezdve a termék mozgatása, a használat helyére történő eljuttatása a megrendelő feladata.
Amennyiben ilyen irányú egyértelmű és írásos megállapodás nem történik a felek között, a termékek összeszerelése nem biztos, hogy a szállítással egyidejűleg történik.

Kérjük, gondosan tanulmányozza át Általános Szerződési feltételeinket, mert az lényeges információkat tartalmazhat a szállítással kapcsolatban is.

SZERELÉS

Ön szerint hány alkatrészből áll egy jó minőségű, magas felszereltségű kombinált fitneszgép?

Nos, mi sem számoltuk meg, de 500 körüli a szám. Ezekből sok órás szerelés útján állítjuk össze az Ön által kiválasztott készterméket, amely ...