Veríték, Force Now! brutális köredzések… megafit.hu a FitBalance-on

Veríték, Force Now! brutális köredzések… Igazi erőpróbát jelentő cross-funkcionális eszközökkel jelentünk meg az őszi FitBalance-on.Gyönyörű, csinos fitt csajok, izmos pasik és fesztivál hangulat költözött hétvégén, a Hungexpo területén megrendezésre kerülő FitBalance rendezvényre. Nem volt megállás! Sokak számára még ismeretlen eszközök, a GHD, a Landmine, az Pulley Trainer, a medicinlabda-trambulin, és –céltábla, az extra hosszú függeszkedőállvány, és a zúzós "Népszava" kalapács sem rettentette el az elszánt sportolókat, akik nemre és korra való tekintet nélkül verejtéket nem sajnálva csinálták végig az edzéseket, melyeken olyan, hagyományos eszközök is szerepet kaptak, mint a közkedvelt gyűrű, kettlebell és a kötélrázáshoz használt mászókötél, a Battle Rope.

A látogatók végre szabadon kipróbálhatták az „Erősember” eszközöket, mint amilyen a már önmagában is súlyos súlycipelő keret, vagy az Ersőember-súlyzórúd, de a homokzsákos edzésmódot is megismerhették a sportolók. A robbanékony erőkifejtés kiváló eszközét a plyometrikus dobozt sem hagyták sokáig pihenni. Záporoztak az ütések-rúgások a bokszzsákunkra, miközben a stand másik végén a traktorgumikat osztották a kalapáccsal. Nem kis meglepetést okozott a Pully-Trainer PRO azoknak akik TRX-hez szoktak, hiszen a fix bekötéshez képest ennél az eszköznél adott a lehetőség rotáló mozgásra is. Jó volt látni, ahogy a kidolgozott izomzatú lányok úgy pattogtatták a nehéz medicinlabdát, mint más egy kézilabdát. Az M75-ös funkcionális állványunk körül egy percre sem ált meg az élet és nem volt ideje unatkozni öt edzőnknek sem.


Lemaradtál? Kőkemény edzésre vágysz? Fitt akarsz lenni?

Nem kell tovább várnod! ITT A HELYED!


Kövess minket a facebookon, és gyere el a hamarosan nyíló Force Now! cross-funkcionális edzőtermünkbe, egy jóval keményebb funkcionális edzésre.

Igényelj MOST bérletet és 15% kedvezményt adunk, klikk ide!