KÉSZLETRŐL
azonnal átvehető!
m-tech BES-9407 lapsúlyos fitneszgép

BES9407-000000

m-tech BES-9407 Lapsúlyos erőfejlesztő gép

Fogyasztói ár: 116 044 Ft
TÉNYLEG KÉSZLETEN VAN!

Az alacsony árkategóriában szokatlan módon ezen a gépünkön különálló mellnyomó- és tárogató gép található. Ebből következőleg nem kell elvégezni a két különböző gyakorlathoz sok más terméknél szükséges reteszelést illetve feloldást, így használata egyszerűbb, sokoldalúbban dolgozhatunk rajta.
Azoknak ajánljuk ezt a edzőgépet, akinek nincs ideje vagy lehetősége lejárni rendszeresen egy edzőterembe és mégis szeretne változtani az edzettségi-egészségi állapotán. Nem kell lemondanod az edzésről, ha van az otthonodban 1,5m2 hely és tudsz legalább 30-60 perc időt szánni rá heti néhány alkalommal. A gépen szinte az összes izomcsoport megdolgozható. Gondolj bele, egy izomcsoport megdolgozása 20-30 percél nincs több, ennyi idő alatt egy teremig sem jutsz el.
Nettó (névleges) súly : 98 kg (HxSzxM) 174x111x208 Lapsúlyok (műanyag) súlya : 45 kg Felhasználó maximális teljes súlya : 120 kg


Többfunkciós gép segítségével az összes fontosabb izomcsoport hatékonyan edzhető, független mozgású tárogató gépet tartalmaz . A felső csiga segítségével a hát, illetve a tricepsz, míg az alsó csiga használatával többek között a bicepsz, a váll és láb legtöbb izomcsoportja edzhető kiválóan. A gyakorlatok sokszínűségét a tartozék széles lehúzó, az egyenes rövid fogantyú, az egykezes fogantyú és bokapánt biztosítja a lapsúlyos kondigépen .
Lapsúlyokat körbefogó fémrács, plusz biztonságot ad a felhasználónak.

Gyakorlatok a különböző izomcsoportokra:
Mellizom : Tárogatás , mellnyomás
Hátizom  : Lehúzás szűken-szélesen, merevkarú lenyomás, evezés
Karizom : Bicepsz hajlítás alsócsigán, tricepsz lenyomás
Lábizom : Lábnyújtás , lábhajlítás

 
Nettó (névleges) súly 98 kg
Hosszúság (cm) 174 cm
Szélesség (cm) 111 cm
Magasság (cm) 208 cm
Lapsúlyok súlya 45 kg
Lapsúlyok anyaga műanyag
Felhasználó maximális teljes súlya 120 kg
  • Kiemelkedően kedvező ár-minőség viszony

  • Műanyag lapsúlyok

  • Kezdők számára is ajánlott termék

  • Női fitneszhez is ajánlott

  • Otthoni felhasználásra