Kardio gépek (futógépek, kerékpárok, evezőgépek) (14 találat)

Lista sorrend

Akciós (0)

Ár szerinti szűrés

Készlet szerint

1 2 
lap: 1 | 2 - találat: 14
1 2 
látható:
Miért éppen kardio edzés?

A kardio edzés folyamán a magas pulzusszám, a váltakozó intenzitás kiválóan alkalmas szálkásításhoz és  zsírégetéshez is. Számtalan előnyös tulajdonsága miatt szinte mindenkinek ajánlható ez az edzésforma. A kardio edzés fokozza az anyagcserét, változatos terhelési szintekre készíti fel a keringési rendszert, erősíti a szívet és a tüdőt, csökkenti a koleszterinszintet így a szív és érrendszeri megbetegedések kockázatát, növeli az állóképességet, és jó hatással van a cukorháztartásra is. Megfelelő táplálkozással párosítva, például több fehérjét és kevesebb szénhidrátot tartalmazó étrenddel az izomépítés folyamata is beindul.,
A kardio edzést sokféle mozgásformával végezhetünk. A beltéri, edzőtermi körülmények között leggyakrabban futópadok, evezőpadok, szobabiciklik, elliptikus trénerek, lépcsőzőgépek szerepelnek. Persze nem csak edzőtermekben, de az otthonokban is megvan a kardio gépek létjogosultságuk.


A legnépszerűbb fitnesz gép vitathatatlanul a futópad, vagy futógép. Számos változatban kaphatók néhány tízezer forinttól több millió forintos árig bezárólag. Amint az szokott lenni, az olcsó kategóriák általában csak a helyet foglalják otthon, használni nem igen lehet őket a gyakorlatban, de legalábbis nagyon elszántnak kell hozzá lennie a felhasználónak. A használhatónak tekinthető gépek általában mintegy 150-200 ezer forintos kategóriánál kezdődnek, kínálatunk is innen indul. Választékunkban igényes otthoni, szállodai-közösségi (semi-commercial) és konditermi kereskedelmi (commercial-gym) kategóriájú gépek is megtalálhatók, egyre bővülő palettát építünk ki.
A további kardio gépek is fontosak természetesen, ezért elliptikus trénerek (cross-trénerek), mágnesfékes kerékpárok (up-right bikes), háttámlás mágnesfékes kerékpárok (recumbent bikes), lépcsőző- és evezőgépek is szerepelnek kínálatunkban, szintén minden kategóriát ajánlunk.