Kettlebell (16 találat)

Lista sorrend

Akciós (0)

Ár szerinti szűrés

Készlet szerint

1 2 
lap: 1 | 2 - találat: 16
1 2 
látható:

A Kettlebell-ről:

Bizonyára Te is hallottál már erről a fantasztikus eszközről, amelyet sokan hívnak Kettlebell-nek, Girja-nak, Füles súlyzónak, Gömbsúlyzónak.
A megnevezések ugyan mások, a lényeg azonban ugyanaz, speciális orosz súlyzós tradicionális eszközről beszélünk.
Ez az eszköz meghódította az egész világot, hiszen nem csak az orosz, de például az amerikai hadseregben is rendszeresített edzéseszköz, módszer.
A kettlebell-t sok helyen használnak – köztük a Force Now! Cross-Functional Gym-ben is www.forcenow.hu -, de ez az eszköz alkalmas egyéni edzésekhez is.
A  kettlebell-lel a test különböző izomcsoportjait lehet megdolgozni, attól függően, hogy milyen faladatokat hajtunk végre vele.Több száz gyakorlat végezhető el, de igazából az ideális edzéshez, a testünk átmozgatásához elegendő 10-12 féle is.
Nagy előnye, hogy – ellentétben a „hagyományos” kézisúlyoktól – a fogási pont nem esik egybe a tömegközponttal, ezért a használat során folyamatos koncentrációra és az izmok összehangolt munkája szükséges a gyakorlat(ok) elvégzéséhez.Egy-egy feladatra külön külön súlyok közül tudsz válogatni:

4 kg-os – 6 kg-os – 8 kg-os – 12 kg-os – 16 kg-os – 20 kg-os - 24 kg-os – 28 kg-os – 32 kg-os – 36 kg-os – 40  kg-os méretekben áruljuk raktárról, azonnal!

Fontos, hogy a gyakorlatokat megfelelően, szabályosan végezzük el!A Kettlebellel történő edzés a zsírégetésről és a fogyásról, továbbá izomtömeg építéséről, az állóképesség javításáról, az erőnlét növeléséről szól.
Amennyiben szeretnéd használni ezt a kitűnő eszközt, válogass a számodra megfelelő súlyok közül: http://www.megafit.hu/kettlebell
Csoportos óra keretében kipróbálhatod edzőtermünkben is: www.forcenow.hu