KÉSZLETRŐL
azonnal átvehető!
XEBEX AB-1 Fitnesz Air-bike légellenállású teremkerékpár cross-tréning edzéshez

XEBAIR-AB1-01

XEBEX AB-1 Fitnesz Air-bike légellenállású teremkerékpár cross-tréning edzéshez

Évek óta intenzív, Cross-edzőtermi használatban bizonyít: KIVÁLÓ MINŐSÉG -SZUPER ÁRON!

Fogyasztói ár: 344 520 Ft
TÉNYLEG KÉSZLETEN VAN!

Csak keményen edzőknek, komoly Cross és Funkcionális edzőtermeknek, ahol izzadság van, kapkodnak a sportolók a levegőért!

Még egy eszköz, ahol nem a motor végzi a munkát, hanem saját magadnak kell/LEHET...  A modern erő-állóképességi edzésben  a motoros gépek az elavult múltat szimbolizálják.
Mert az IGAZI edzés erről szól ám: magadnak KELL megdolgozni a sikerért, nem egy csili-vili, motorral ellátott, álterhelést jelentő gépnek. Nem valaki másnak, saját magadnak kell kitenni a lelkedet a sikerért. Ilyen az Air-bike is: ha hajtod megy, ha nem hajtod, nem megy. És nem lötyögni kell rajta, közben a telefont nyomkodva, hanem tekerni sprintben tiszta erődből, HIIT-ben rövid sprint, rövid pihenő, rövid sprint, rövid pihenő...
CrossFit-ben, Funkcionális tréningben, Military Cross-ban ugye, soha sem látunk motoros gépeket. Vajon miért... Hát pont ezért, mert ott nem alibi munka folyik, nincsenek strandpapucsos, napszemüveges, belőtt sérójú fiúk, meg legújabb szerkójukban villogó cicababaák. Ott valódi munka van, izzadság, szenvedés. A sikerért, az eredményért.
A Xebex AB-1 Air-bike még egy eszköz profiknak, és azoknak, akik igazán komolyan akarnak edzeni...A Xebex (ejtsd: zíbeksz) evezőgépek Taiwan-i gyártója 20 éve van jelen a fitneszgépek piacán. Amerikában fejlesztik gépeiket, Get RxD néven az egyik legismertebb fitneszmárkát jelentik a motor nélküli fitneszgépek piacán.
A Xebex a legmodernebb erő-állóképességi edzéstrendekhez alkalmazkodva egyre inkább szakosodik a sportolóktól valódi teljesítményt igénylő power-cardio gépekre. Ezek motor nélküli eszközök, ahol tehát nem a -régi módi kardio gépekre jellemző- beépített motor, hanem sportoló fizikai ereje maga végzi a munkát: amennyi fizikai energiát fektet az eszközbe, az pontosan "annyira fog menni".
Tehát nincs motor, ami a sportoló helyett a munkát elvégezze: ha maga elvégzi, akkor halad előre.
Az AR Rower, azaz evezőgép mellett az AB Air Bike, tehát légellenállású teremkerékpár és az RM Runner motorizálatlan, nagy teljesítményű futógép tartozik ebbe a termékcsaládba.

Az AB-1 Air-Bike egy teljes egészében levegőellenállású teremkerékpár.
(Ez a teljesítmény lineáris átadása szempontjából alapvetően fontos.)
A piacon a legnépszerűbbek az ilyen műszaki megoldások CrossFit és HIIt edzésekben.

  • Könnyen állítható a pedálkosár állítható, még a nagy lábbal megáldottak is kényelmesen használhatják
  • A nagyobb méretű LCD kijelző könnyen leolvasható és értelmezhető, természetesen minden szükséges értéket, adatot tartalmaz
  • Polar pulzusmérő övvel kompatibilis (ami az intervallum edzéseknél jól jön)
  • Alacsony karbantartási igényű gép, "hálás darab"