DYL77002-000000

m-tech DYL-77002 Otthoni kombinált lapsúlyos edzőgép

Ez a termék jelenleg nem kapható!

Kiemelkedően kedvező árú lapsúlyos kondigép az árkategóriájában szokatlanul sok extrával, amelyek sok további erőfejlesztő fitneszgyakorlat végzését teszik lehetővé.

Azoknak ajánljuk ezt a edzőgépet, akinek nincs ideje vagy lehetősége lejárni rendszeresen egy edzőterembe és mégis szeretne változtani az edzettségi-egészségi állapotán. Nem kell lemondanod az edzésről, ha van az otthonodban 1,5m2 hely és tudsz legalább 30-60 perc időt szánni rá heti néhány alkalommal. A gépen szinte az összes izomcsoport megdolgozható. Gondolj bele, egy izomcsoport megdolgozása 20-30 percél nincs több, ennyi idő alatt egy teremig sem jutsz el.
Nettó (névleges) súly : 96 kg (HxSzxM) 150x230x200cm Lapsúlyok (műanyag) súlya : 68 kg Felhasználó maximális teljes súlya : 120 kg

Megnövelt súlyú lapsúlykészlet, tolódzkodóállvány és lépcsőzőgép - ezek a többletfunkciók alaposan megnövelik e gép felhasználási lehetőségeit, így az már középhaladó erőfejlesztők számára is széles körű lehetőségeket biztosít. Kezdők és haladók számára egyaránt fontosak az alapgyakorlatok mint pl. a tolódzkodás, ami átfogóan megedzi a felsőtest főbb izmait.( tricepsz, mell, váll ) Az alapgyakorlatoktól léphetünk tovább az izolációs edzéshez, és ezt mind egy gépben ötvözve.A lehúzások különféle fogásmódban, az alsó csigás bicepsz gyakorlatok, a lenyomás csigán tricepszre mind specifikusan edzi és formálja a testet.Az állóképesség növelésére a taposógép funkció tökéletesen alkalmas.

Gyakorlatok a különböző izomcsoportokra:

Mellizom : Tárogatás, mellnyomás  
Háthátizom  : Lehúzás szűken-szélesen, merevkarú lenyomás,tolódzkodás
Karizom : Bicepsz hajlítás alsócsigán, tricepsz lenyomás
Lábizom : Lábnyújtás, lábnyújtás 
Hasizom : Lábemelés  
Nettó (névleges) súly 96 kg
Hosszúság (cm) 150 cm
Szélesség (cm) 230 cm
Magasság (cm) 200 cm
Lapsúlyok súlya 68 kg
Lapsúlyok anyaga műanyag
Felhasználó maximális teljes súlya 120 kg
  • Kiemelkedően kedvező ár-minőség viszony

  • Kezdők számára is ajánlott termék

  • Műanyag lapsúlyok

  • Női fitneszhez is ajánlott

  • Otthoni felhasználásra