KÉSZLETRŐL
azonnal átvehető!
Force Now! Wet Rower Ergometer vízellenállású evezőgép

SWRW-001-01

Force Now! Wet Rower Ergometer vízellenállású evezőgép

Fogyasztói ár: 189 900 Ft
TÉNYLEG KÉSZLETEN VAN!

Az evezés az egyik leghatékonyabb szabadtéri sport, az egész testet alaposan átmozgatja. Ugyanakkor sokan "eveznek" evezőgépek segítségével, elegendő itt csak a téli időjárásra utalni...
Az evezés szerelmesei szerint a vízellenállású evezőgépek jobban megközelítik a nyílt vízen történő evezés élményét, mint a sokkal elterjedtebb -és drágább- légellenállású gépek (p. Xebex, Concept-2). Az utóbbiak a CrossFit edzésekben betöltött szerepük és elterjedtségük miatt váltak népszerűvé, ám a vizes gépek egyre nagyobb tért hódítanak.
Lakberendezési szempontból fontos lehet, hogy a Force Now! Wet Rower Ergometer esztétikus megjelenése, keményfa váza, illetve a légellenállású gépekhez képest sokkal kisebb helyfoglalása miatt akár egy lakószoba berendezési tárgya lehet ez a gép.

A Force Now! Wet Rower Ergometer duplasínes, 30mm vastagságú, hőkezelt, esztétikus tölgyfa vázzal rendelkezik. A könnyebb mozgatást szállítógörgők teszik lehetővé.
Az ergométer (computer) a szokásos adatok mellet a pulzust is képes kijelezni, ha egy kompatibilis mellkasöves pulzusjeladót kapcsolunk hozzá. Ezzel lehetővé válik, hogy a terhelést (csapásszámot) az edzést végző személy pulzusértéke alapján változtassuk, attól függően, hogy milyen fitneszcél érdekében végzi az edzést. A kijelző mutatja a pulzusszámot, így például a zsírégető tartományban tarthatjuk azt, vagy HIIT edzést végezhetünk.

Méretek: 216x56x57cm
Súly: 40kg
Maximális terhelhetőség: 120kg
Kijelző: sebesség, idő, távolság, kalória, pulzus (mellkasöv használata esetén, nem tartozék)

  • Crossfit, funkcionális tréning célokra is!

  • Félprofesszionális fehasználásra

  • Igényes felhasználók számára ajánlott termék

  • Kiemelkedően kedvező ár-minőség viszony