KÉSZLETRŐL
azonnal átvehető!
Súlyöv tolódzkodás és húzódzkodás nehezítésére

WBELT-01-01

Súlyöv (tolódzkodáshoz - húzódzkodáshoz)

Fogyasztói ár: 15 730 Ft
TÉNYLEG KÉSZLETEN VAN!

A húzódzkodás és tolódzkodás a legfontosabb saját testsúlyos gyakorlatok közé tartoznak, minden CrossFit vagy funkcionális edzés kihagyhatatlan részei.
Azonban egy idő után a saját testsúly már nem jelent elegendő ellenállást, kihívást. Ilyenkor lehet használni a derékra csatolt súlyövet, amelyre általában 5 vagy 10 kilogrammos súlytárcsát teszünk, így jelentősen megnövelve a gyakorlat nehézségét, ezáltal erőfejlesztő hatását.
A súlyöv erős marhabőrből készült,derékrésze párnázott a terhelés kedvezőbb elosztása érdekében. A terhelést az öv két végén lévő acélgyűrűk, illetve az acél lánc és karabiner veszik fel.
Használata:
A lánc végén lévő karabinert akasszuk be az egyik fém gyűrűbe. Az övet a derékra helyezve a láncot fűzzük át a másik fém gyűrűn, állítsuk be a gyakorlat végzéséhez szükséges méretet, majd a karabinerrel rögzítsük azt. A lánc szabad végét bújtassuk át a súlytárcsa középső furatán, a másik végét pedig kapcsoljuk be a karabinerrel.
Ezzel az eszköz készen áll a használatra. Gyakorlat közben a súlytárcsát ne hagyjuk lengeni, hanem azt a comb vagy térd közé fogva tartsuk viszonylag rögzített helyzetben.
Lecsatoláskor fordított sorrendben hajtsuk végre a fenti műveleteket.

Maximális terhelés: 15kg.  Az övet súlytárcsával terhelve használjuk, és ne alkalmazzunk egynél több súlytárcsát.
  • Crossfit, funkcionális tréning célokra is!

  • Kedvező ár-minőség viszony

  • Otthoni felhasználásra

  • Professzionális felhasználásra