GHG43060-000001

m-tech GHG-43060 funkcionális tréner műanyag lapsúlyokkal (keresztcsiga, állítható dupla csigás torony+húzódzkodó)

Ez a termék jelenleg nem kapható!

A kis helyigényű, igen kedvező ár-minőségviszonnyal rendelkező m-tech GHG 43060 kábeles-lapsúlyos kondigép a modern otthoni fitnesz tevékenység, főképp az erő- és állóképesség-fejlesztés elengedhetetlen eszköze, a test valamennyi izomcsoportja fejlesztését képes biztosítani. A 2x65 kg műanyag lapsúly az igényes középhaladó szint minden gyakorlatához elegendő terhelést biztosít.

Kiváló ár-érték arány
Ellenőrizze a piacon, talál-e hasonló paraméterekkel rendelkező terméket ilyen árszinten!

Kis helyigény
Sarokban elhelyezhető gép, mai világunk szükségletei szerint sok helyet takaríthat meg edzésre rendelkezésre álló területéből

Erős acélszerkezet
1,5 és 2 mm falvastagságú, felületkezelt zártszelvény váz biztosítja az Ön elvárásai szerinti stabilitást és biztonságos használatot

Csapágyazott csigák
Csökkentik a zajt, meghosszabbítják az acélsodrony élettartamát

Rendkívül nagy számú gyakorlat
Az elvégezhető gyakorlatok száma a jobb - és baloldalon egymástól függetlenül számos pozicióba állítható csigáknak és a rendelkezésre álló összesen 130 kg lapsúlynak köszönhetően  szinte végtelen, hiszen minden eltérő csigapozició és minden ezekhez tartozó kábelhúzási szög más-más izomcsoportot mozgat meg.  Ennek következtében az összes fő izomcsoport edzésére számos különböző gyakorlat végezhető, különösen, ha a gépet kiegészítjük egy multifunkciós paddal. További opcionális, alacsony költségű kiegészítő elemekkel (fogantyúk, lehúzók, markolatok) a gép még sokoldalúbbá tehető.

A funkcionális tréning alapvető eleme a különböző gyakorlatok kétdimenziós elvégzése, például támadóállásba kitörés közben alsó csigapozícióból vállnyomás, felső csigapozicióból mellnyomás. 
A súlyoszlop mindkét oldalon 14 ponton állítható, így megszámlálhatatlan gyakorlat sor végezhető rajta.A húzódzkodó funkció kőkemény hátizmot eredményez. Plusz kiegészítővel pl.Suspension és sling tréning, amit a húzódzkodóra függeszthetünk kimeríti a saját testsúlyos edzés fogalmát.


Gyakorlatok különböző izomcsoportokra :
Mellizom : Tárogatás, mellnyomás  
Hátizom  : Lehúzás szűken-szélesen, merevkarú lenyomás, evezés
Karizom : Bicepsz hajlítás alsócsigán, tricepsz lenyomás
Lábizom : Lábnyújtás
Hasizom : hasprés középső csigán
Vállizom : Vállból nyomás
Nettó (névleges) súly 182 kg
Hosszúság (cm) 84 cm
Szélesség (cm) 190 cm
Magasság (cm) 215 cm
Lapsúlyok súlya 100 kg
Lapsúlyok anyaga műanyag
Gyakorlópad maximális terhelése 130 kg
  • Crossfit, funkcionális tréning célokra is!

  • Kezdők számára is ajánlott termék

  • Kiemelkedően kedvező ár-minőség viszony

  • Műanyag lapsúlyok

  • Otthoni felhasználásra