GHG41094GB-000000

m-tech GHG-41094GB lapsúlyos erőfejlesztő gép

Ez a termék jelenleg nem kapható!A teljes test edzésére alkalmas mtech GHG 41094GB típusú lapsúlyos erőfejlesztő gép 68 kg műanyag súlykészlettel rendelkezik, amely a csigaáttételek következtében azonban ennél nagyobb erőkifejtést tesz lehetővé a kondigép felhasználói számára, tehát komolyabb fitnesztevékenységet tervező felhasználók számára is jól megfelelhet.

Kiváló ár-érték arány
Ellenőrizze a piacon, talál-e hasonló paraméterekkel rendelkező terméket ilyen árszinten!

Erős acélszerkezet
A fő acél vázszerkezet megnövelt  (1,8 mm) szerkezeti  vastagsága az árkategóriában szokásosnál stabilabb gépet eredményez

Csapágyazott csigák
Csökkentik a zajt, meghosszabbítják az acélsodrony élettartamát

Állítható elemek növelik a felhasználási lehetőségeket
Az ülésmagasság és a felső tolókar pozicionálási lehetőségei kiemelik ezt a gépet árkategóriájából, a gyakorlatokat sokkal inkább az Ön  személyére szabva végezheti

Nagy számú gyakorlat, változatos edzés végezhető
Felső és alsó csiga mellett középső csiga is található a gépen, amely az elengedhetetlenül fontos hasprések végzése mellett fej fölötti tricepsz húzásra és középevezésre is lehetőséget ad.
A felső csiga a lehúzás jellegű gyakorlatok széles tárházát biztosítja, az alsó csiga például az alapvetően fontos bicepszemelés és ülő evezés gyakotlatokat teszi lehetővé . Az ülésen a már említett középsőcsigás gyakorlatok mellett  mellből és vállból nyomás, és tárogatás, továbbá a lábnyújtás és hajlítás gyakorlatok végezhetők.
A fenti szimmetrikus (jobb és baloldalt egyaránt terhelő) gyakorlatok mellett mindhárom csigán aszimmetrikus (egykezes) kábeles gyakorlatok széles választéka is végezhető.
Összefoglalva: az összes fő izomcsoport edzésére számos különböző gyakorlat végezhető.
Kiegészítő elemekkel (fogantyúk, lehúzók, markolatok) a gép még sokoldalúbbá tehető, a fent említett gyakorlatok közül néhány optimális elvégzéséhez pedig kifejezetten kívánatos lehet opcionális kiegészítők beszerzése is.

Nettó (névleges) súly 155 kg
Hosszúság (cm) 200 cm
Szélesség (cm) 164 cm
Magasság (cm) 204 cm
Lapsúlyok súlya 68 kg
Lapsúlyok anyaga műanyag
Gyakorlópad maximális terhelése 120 kg
  • Otthoni felhasználásra

  • Kedvező ár-minőség viszony

  • Műanyag lapsúlyok

  • Masszív acélváz