M-360-01-00

M-360 cross-tréning állvány

Többféle színben!

Ez a termék jelenleg nem kapható!

Az M-360 cross-funkcionális állvány profi, konditermi erőfejlesztő és állóképesség növelő eszköz, amely köredzésre is alkalmas.
A szokásosnál erősebb, 50x120x3mm méretű főtartójú acélváz hosszú élettartamot biztosít. Az eszköz igen változatos cross-tréning köredzéseket tesz lehetővé számtalan saját testsúlyos és/vagy kézi szerekkel (medicinlabda, kettlebell, trx, gumiszalg, stb...) végzett gyakorlat bevonásával.

 



 

Az M-360 cross-funkcionális állvány professzionális, edzőtermi használatra készült termék, amely kiváló tulajdonságai által elsősorban a napjainkban egyre több érdeklődőt vonzó csoportos cross-tréning köredzések során használható.

Ezt a célt az állvány három fő használati módja kiválóan támogatja.
Az első ezek közül a funkcionális edzések alappillérét képező saját testsúlyos gyakorlatok széles skálájának elvégzését lehetővé tevő kialakítása. Húzódzkodások, tolódzkodások, függeszkedve mászás, fellépések, felugrások számos variációban végezhetők. Ha nem akarjuk, hónapokig, évekig nem kell ugyanazt a gyakorlatot, gyakorlatsort ismételten elvégezni, mindig lehet mást, újat, másként...
A második fő használati mód a kéziszerek bevonása a gyakorlatokba. Az állványon tárolhatunk számos kettlebellt, medicint, kézsúlyzót, trx-et, amelyeket így azonnal használni lehet az edzés során.
A harmadik lehetőség pedig a beépített kétoszlopos csigás-kábeles funkcionális tréner állomás. Ez olyan rendkívül széles körben felhasználható eszköz, aminek önmagában külön irodalma van, tulajdonképpen akár önmagában, bármely más eszköz bevonása nélkül alkalmas lehet a teljes test összes izomcsoportjának edzésére. A funkcionális tréningben elsősorban a "core" edzésére, vagyis jó közelítéssel a törzsnek a szegycsont és a medencecsont közötti izmainak erősítésére használjuk. A core-training szerepe kiemelkedő az olyan területek edzésében, mint ferde hasizmok, a bordaközi izmok vagy a fűrészizom, melyek megfelelő állapota nélkül kisportolt testalkat nehezen képzelhető el. 



FIGYELEM!
Az állványon látható kiegészítők nem részei a terméknek, a képek illusztrációk!
  • Crossfit, funkcionális tréning célokra is!

  • Kedvező ár-minőség viszony

  • Igényes felhasználók számára ajánlott termék

  • Kiemelkedően kedvező ár-minőség viszony

  • Lapsúlyos

  • Masszív acélváz

  • Professzionális felhasználásra