KÉSZLETRŐL
azonnal átvehető!
Force Now! Súlyemelő platform 280x200cm, 3cm vastag

Plat-01-01

Force Now! Súlyemelő platform 280x200cm, 3cm vastag

Fogyasztói ár: 261 324 Ft
TÉNYLEG KÉSZLETEN VAN!

A Force Now! súlyemelő dobogók elsősorban az olimpiai súlyemelő versenyszámok, tehát szakítás és lökés felkészítő edzései során használatosak, de persze erőemelő gyakorlatokra, például felhúzásra is alkalmasak. Ezek a gyakorlatok a CrossFit és Funkcionális Tréning edzések állandó szereplői is, dobogóinkat főleg ilyen edzőtermek számára ajánljuk.
A tervezés és kialakítás során figyelembe vettük az edzőtermek felszerelése során szerzett tapasztalatainkat. Ezért súlyemelő platformjaink csökkentett helyigényűek, és az optimalizált helyfoglalás mellett (vagy éppen miatt) rendkívül kedvező árúak is. Ugyanakkor a 280cmx200cm méret az esetek túlnyomó részében tökéletesen megfelelő az edzések során akár szakítás, akár lökés, akár ezek rész- és felkészítő gyakorlatait kell is végrehajtani.


Erőemelő platformjainkhoz hasonlóan súlyemelő dobogóink is 3 illetve 5cm vastagságban készülnek. A vékonyabb palatformokat elsősorban kisebb terhelések illetve fokozott pénzügyi takarékosság esetén javasoljuk, míg az 5cm vastagságú dobogókat nagyobb igénybevétel, nagyobb súlyok esetén.
A stabil alapállást biztosító keményfa betét szélessége optimalizálva (csökkentve) van, míg a keménygumi felület szélessége növelve, hogy kisebb legyen a súly fára való ledobásának kockázata, ami rombolhatná a platform keményfa betétjét.
  • Crossfit, funkcionális tréning célokra is!

  • Gumiborítás

  • Kiemelkedően kedvező ár-minőség viszony

  • Professzionális felhasználásra

Nettó (névleges) súly 200 kg
Hosszúság (cm) 280 cm
Szélesség (cm) 200 cm
Magasság (cm) 3 cm