KÉSZLETRŐL
azonnal átvehető!
Force Now! Moutain Star Air-bike légellenállású teremkerékpár cross-tréning edzéshez

SABK-001-01

Force Now! Moutain Star Air-bike légellenállású teremkerékpár cross-tréning edzéshez

Fogyasztói ár: 213 200 Ft
TÉNYLEG KÉSZLETEN VAN!

Kemény edzés otthon? Igen, lehetséges. És kell is!

A Force Now! Mountain Star Air-bike ismét egyolyan fitnesz eszközünk, ahol nem a motor végzi a munkát, hanem saját magadnak kell/LEHET... Nem valami másnak, saját magadnak kell kitenni a lelkedet a sikerért. Ilyen az Air-bike is: ha hajtod megy, ha nem hajtod, nem megy. És nem lötyögni kell rajta, közben a telefont nyomkodva, hanem tekerni sprintben tiszta erődből, HIIT-ben rövid sprint, rövid pihenő, rövid sprint, rövid pihenő...
CrossFit-ben, Funkcionális tréningben, Military Cross-ban ugye, soha sem látunk motoros gépeket. Vajon miért... Hát pont ezért, mert ott nem alibi munka folyik, nincsenek strandpapucsos, napszemüveges, belőtt sérójú fiúk, meg legújabb szerkójukban villogó cicababaák. Ott valódi munka van, izzadság, szenvedés. A sikerért, az eredményért.
A Force Now! Mountain Star Air-bike még egy eszköz olyan otthon edző sportolóknak, akik igazán komolyan akarnak edzeni...

Ez a légellenállású teremkerékpár a nagyteljesítményű, edzőtermi gépünk ekonomikus, otthoni használatra készülő változata, melynek magas szolgáltatási színvonala mellett igen kedvező az ára is. Mivel kis helyet igényel, akár egy lakószobába is beállítható.
Az ergométer a szokásos adatok mellett képes a pulzus értékének kijelzésére is mellkasöves jeleadóval. Ennek segítségével optimalizálhatjuk a terhelést fitneszcélunkhoz. Például a sebesség változtatásával pulzusunkat a zsírégető zónában tarthatjuk, vagy HIIT edzést végezhetünk.

Méret: 128x59x123cm
Súly: 49kg
Ergometer adatok: idő, távolság, kalória, sebesség, pulzus (kompatibilis pulzusjeladó mellkasövvel, nem tartozék)


A Xebex (ejtsd: zíbeksz) evezőgépek Taiwan-i gyártója 20 éve van jelen a fitneszgépek piacán. Amerikában fejlesztik gépeiket, Get RxD néven az egyik legismertebb fitneszmárkát jelentik a motor nélküli fitneszgépek piacán.
A Xebex a legmodernebb erő-állóképességi edzéstrendekhez alkalmazkodva egyre inkább szakosodik a sportolóktól valódi teljesítményt igénylő power-cardio gépekre. Ezek motor nélküli eszközök, ahol tehát nem a -régi módi kardio gépekre jellemző- beépített motor, hanem sportoló fizikai ereje maga végzi a munkát: amennyi fizikai energiát fektet az eszközbe, az pontosan "annyira fog menni".
Tehát nincs motor, ami a sportoló helyett a munkát elvégezze: ha maga elvégzi, akkor halad előre.
Az AR Rower, azaz evezőgép mellett az AB Air Bike, tehát légellenállású teremkerékpár és az RM Runner motorizálatlan, nagy teljesítményű futógép tartozik ebbe a termékcsaládba.

Az AB-1 Air-Bike egy teljes egészében levegőellenállású teremkerékpár.
(Ez a teljesítmény lineáris átadása szempontjából alapvetően fontos.)
A piacon a legnépszerűbbek az ilyen műszaki megoldások CrossFit és HIIt edzésekben.

  • Könnyen állítható a pedálkosár állítható, még a nagy lábbal megáldottak is kényelmesen használhatják
  • A nagyobb méretű LCD kijelző könnyen leolvasható és értelmezhető, természetesen minden szükséges értéket, adatot tartalmaz
  • Polar pulzusmérő övvel kompatibilis (ami az intervallum edzéseknél jól jön)
  • Alacsony karbantartási igényű gép, "hálás darab"