FOGYÓBAN! KÉSZLETRŐL
azonnal átvehető!
Force Now! Dead-Lift Platform 120x240cm, 3cm vastag

Plat-02-02

Force Now! Dead-Lift Platform (felhúzó dobogó) 120x240cm, 3cm vastag

Fogyasztói ár: 148 084 Ft
FOGYTÁN VAN!

Már csak néhány darab van készleten!

A felhúzás, vagy "fitnesz nyelven" Dead Lift az egyik legfontosabb alap erőgyakorlat, amely a teljes test edzésére alkalmas. Ez az erőemelés három fogásneme közül a legnagyobb súly megmozgatását lehetővé tevő gyakorlat, sokan 300-400kg felemelésre is képesek, de vannak ennél nagyobb súlyokat emelő sportolók is az IPF versenyeken.
Az erőemelő sportolóknál sokkal többen végeznek felhúzást CrossFit, Funkcionális Tréning edzéseken, igaz kisebb súlyokkal, de sokkal nagyobb intenzitással.

A Dead-Lift gyakorlathoz szükséges egy olyan dobogó, amely elviseli a több száz kilogramm súlyterhelést, illetve stabil alátámasztást biztosító felületet nyújt a sportolók számára a gyakorlat végzéséhez.
Mivel a felhúzás nem olyan dinamikus gyakorlat, mint a súlyemelés, ezért kisebb felületen is végezhető edzésen a gyakorlat, ami jelentős költségmegtakarítást tesz lehetővé a sokkal nagyobb alapterületet igénylő súlyemelő gyakorlatokhoz képest, és természetesen sok helyet is meg lehet takarítani vele.

A 3 cm vastagságú platformokat főleg CrossFit, Funkcionális Tréning edzésekre ajánljuk, 200kg terhelésig. Az 5cm vastagságú felhúzó dobogókat a 200kg fölötti terhelésekre ajánljuk.

A termékek használatánál felhívjuk a figyelmet, hogy a súlyt a keményfa felületre dobni, ejteni, tenni nem szabad.
  • Crossfit, funkcionális tréning célokra is!

  • Gumiborítás

  • Professzionális felhasználásra

  • Kiemelkedően kedvező ár-minőség viszony

Nettó (névleges) súly 100 kg
Hosszúság (cm) 240 cm
Szélesség (cm) 120 cm
Magasság (cm) 3 cm