KÉSZLETRŐL
azonnal átvehető!
CS-10 Bluetooth 4.0 pulzusmérő mellkasöv

CS-10-00

CS-10 Bluetooth 4.0 LE pulzusmérő mellkasöv

Fogyasztói ár: 14 433 Ft
TÉNYLEG KÉSZLETEN VAN!

Bluetotooth 4.0 pulzusmérő mellkasöv hihetetlenül kedvező áron!

A CS-10 pulzusmérő mellkasöv Bluetooth 4.0 LE (Low Energy) kapcsolaton keresztül alkalmas adatok küldésére a legnépszerűbb ingyenesen letölthető iOS és Android fitneszalkalmazásokba, applikációkba, mint például a Wahoo Fitness, Endomondo, FitCare, 60Beat, RunKeeper, Strava, stb... Leggyakrabban futásra, kerékpározásra (akár beltéri, akár szabadban) készülnek ezek az alkalmazások, de van számos olyan is ahol több tucat sport, tevékenység közül válaszható ki, amely az aktuális edzésen sorra kerül.
Csatlakoztassa a CS-10 pulzusmérő-jeladót mobil készülékéhez, és valós időben (real-time) rögzítheti edzésmunkája paramétereit, majd az edzés végeztével azt kiértékelheti.

Ezen app-ok segítségével tehát rendkívül hatékonyan optimalizálható az edzésmunka, legyen akár zsírégetés, akár erősítés, vagy az állóképesség növelése a cél.
Hihetetlen motivációs erőt jelent, amikor saját szemünkkel láthatjuk, hogyan, mi módon végeztük edzésünket, mennyit dolgoztunk zsírégetésre, mennyit állóképességre, mennyi volt a maximális pulzusunk, stb... (A különböző alkalmazások más-más formában, csoportosításban mutatják, értékelik az adatokat, ezért érdemes akár több app-ot is kipróbálni.)

A mellkasövre patentokkal rögzítjük a jeladót, majd azt eltávolítva az övet kimoshatjuk, cserélhetjük, például ha valamely családtagunk, barátunk használja a jeladót.
Az öv minőségi anyagokból készül, melyek nem irritálják a bőrt még izzadt állapotban sem. Az gumírozott öv hosszúsága a felhasználó testi adottságai szerint a kívánt méretre állítható, természetesen stabilabbra, de nem túl szorosra kell állítani az övet, ahogyan az még kényelmes, de garantáltan a helyén marad az egész edzés során.

A jeladó CR2032 gombelemmel működik (a termékkel együtt kerül szállításra), a termék azonnal működőképes.

Figyelem!
Amikor az övet felveszi, nedvesítse meg az érzékelőfelületet kevés vízzel, száraz bőrön a pulzusmérés nem működik! A jeladón meg van jelölve a jobb (Left) és bal (Right) oldal, ennek megfelelően kell viselni, hogy pontosan tudjon mérni. Edzés végeztével az övet vegye le, ugyanis ha és amíg testhőmérsékletetérzékel addig áramot fogyaszt, tehát az elem élettartamát megrövidíti, ha indokolatlanul viseli a jeladót. A használt elemet soha ne dobja a háztartási hulladék közé, azt leadóhelyen kell gyűjteni környezetünk védelme érdekében!
  • Bluetooth

  • Igényes felhasználók számára ajánlott termék

  • Kiemelkedően kedvező ár-minőség viszony

  • Kezdők számára is ajánlott termék