KÉSZLETRŐL
azonnal átvehető!
coreXtreme AfterBurner törzserősítő vízszintes mászógép

CEXT-01

coreXtreme AfterBurner törzserősítő vízszintes mászógép

Nincs erős test erős törzs nélkül! Minden fizikai sport alapvető eleme a core training a tenisztől az úszásig, a vitorlázástól a sziklamászásig.

Fogyasztói ár: 299 000 Ft
TÉNYLEG KÉSZLETEN VAN!

A core tréning, tehát a törzs izomzatának edzése (szinte) minden sportoló számára nélkülözhetetlen.
CrossFit, box, triatlon, MMA, parkour, Spartan Race, amerikai foci, Ninja Obstacle Training, mászósportok, hogy csak néhány nagyon kemény sportot említsünk, ahol a legnagyobb eredményeket nyújthatja a coreXtreme AfterBurner.
Amerika a sporttudományok éllovasa, ez a kivételesen innovatív sporteszköz egy 6 danos Okinawan Goyu-Ryu harcművész mester több éves fejlesztése nyomán jött létre.

A coreXtreme AfterBurner a páncélkemény hasizom, azaz a 6-pack kovácsa, de ennél sokkal többet nyújt. A használat módja alapvetően a HIIT, azaz a magas intenzitású intervallum tréning. Ez rövid fél-egy perces, de maximális intenzitással végzett, magas energiaszintű gyakorlatok, majd hasonlóan rövid pihenők folyamatos váltakozásából áll. Tudományosan igazolt tény, hogy ez az edzésforma rövidebb idő, 20-30 perc alatt több zsírt éget, mint a hagyományos motoros gépeken végzett kardio edzések egy óra alatt. Szintén igazolt, hogy a HIIT edzés a kardio edzéssel szemben órákkal az edzés befejezése után is égeti a zsírt. Erre utal az eszköz nevében az AfterBurner, azaz "utóégető" kifejezés.

A zsírpusztítás mellé a ráadás az izomépítés. A kardio edzés közismerten elhasználja, fogyasztja az izmokat. Ezért nem is javasolják az izomépítő edzés napján futógépes meg ellipszis tréneres munka végzését. Lehet zsírt égetni ezekkel is, de lepusztítják a nehezen felszedett izmokat is.
A coreXtreme AfterBurner segítségével végzett HIIT edzés viszont az izmokat is építi, miközben pusztítja rólunk a felesleges zsírt. És mindezt hetente néhány napon egy-egy 20 perces intenzív edzéssel elérhetjük!

A törzs izomzatának ereje, hajlékonysága a végtagok teljesítőképességét alapvetően befolyásolja. Az új fitnesz irányzatokban a mászó-kúszó-hídtartás jellegű mozdulatok gyakran szerepelnek, hiszen amikor a kezek és a lábak a talajon vannak, aktivizálni tudjuk a törzs izomzatát a gravitáció ellenében. Gondoljunk csak az alábbi gyakorlatokra, amelyek szinte minden funkcionális edzésben szerepelnek:

  • bear crawling (medve mászás)
  • plank (mellső hídtartás)
  • mountain climber (hegymászó)

Ezek a törzs erejét illetve a sportolók erő-állóképességét hivatottak növelni. Ezeket és sok egyéb elemet is magában foglal a professzionálistól a "week-end warriorig" azaz a csak néhanap sportolóig mindenki számára alkalmas ceAB. Mindenki a saját szintjén hajthatja végre a gyakorlatokat a kezdőtől a profi MMA harcosig, vagy CrossFit versenyzőig. Az ellenállás személyre szabható, változatos gyakorlatok végezhetők.


Az eszköz gyorsan összeszerelhető, kis helyen tárolható.

Vegye még ma használatba a ceAB-t!
corextreme