KÉSZLETRŐL
azonnal átvehető!
Force Now! Air Rower ECO Ergometer légellenállású evezőgép

SARK-001-01

Force Now! Air Rower ECO Ergometer légellenállású evezőgép

Fogyasztói ár: 250 920 Ft
TÉNYLEG KÉSZLETEN VAN!

Az evezés az egyik leghatékonyabb szabadtéri sport, az egész testet alaposan átmozgatja. Ugyanakkor sokan "eveznek" evezőgépek segítségével, elegendő itt csak a téli időjárásra utalni... Az evezőgépek igazán talán a CrossFit, Cross Tréning edzésekben betöltött szerepük miatt váltak népszerűvé az evezősök viszonylag szűk táborán kívül is.
A legelterjedtebb műszaki megoldás a légellenállású evezőgép, ahol egy propellert húzunk, melynek forgásával szemben a levegő áramlása képeszi az ellenállást. Minél nagyobb erővel történik a húzás, annál nagyobb lesz, arányosan nő a légellenállás. 
Lakberendezési szempontból fontos lehet, hogy a Force Now! Air Rower Eco Ergometer esztétikus megjelenése, viszonylag kis helyszükséglete révén akár egy lakószoba berendezési tárgya lehet ez a gép. Mivel összecsukható, így tárolása sem jelent nagy gondot.

A Force Now! Air Rower Eco Ergometer az ismert, nagyteljesítményű, edzőtermi használatra készülő légellenállású gépek (pl. Xebex Air Rower) főleg otthoni használatra készülő változata. A könnyebb mozgatást szállítógörgők teszik lehetővé, tárolásában pedig segítséget jelent, hogy a gép összecsukható és így felállítva tárolható kis alapterületen.
Az ergométer (computer) a szokásos adatok mellet a pulzust is képes kijelezni, ha egy kompatibilis mellkasöves pulzusjeladót kapcsolunk hozzá. Ezzel lehetővé válik, hogy a terhelést (csapásszámot) az edzést végző személy pulzusértéke alapján változtassuk, attól függően, hogy milyen fitneszcél érdekében végzi az edzést. A kijelző mutatja a pulzusszámot, így például a zsírégető tartományban tarthatjuk azt, vagy HIIT edzést végezhetünk.

Méretek: 235x63x36cm
Súly: 32kg
Maximális terhelhetőség: 120kg
Kijelző: sebesség, idő, távolság, kalória, pulzus (mellkasöv használata esetén, nem tartozék)

  • Crossfit, funkcionális tréning célokra is!

  • Félprofesszionális fehasználásra

  • Igényes felhasználók számára ajánlott termék

  • Kiemelkedően kedvező ár-minőség viszony