KÉSZLETRŐL
azonnal átvehető!
Gyűrű ABS műanyagból, nylon hevederrel

XL90-0005

ABS műanyag gyűrű nylon hevederrel

Fogyasztói ár: 12 558 Ft
TÉNYLEG KÉSZLETEN VAN!

A klasszikus tornában használt gyűrű a fitnesz edzésben is jól használható eszköz, segítségével óriási és acélkemény izmokat építhetünk.

Látott már szertornászt 
edzése során "bicepszezni", "fekvenyomni", vagy bármely más izolációs gyakorlatot végezni?
Hát nem valószínű. És mégis: a tornászoknak rendkívül erős, kidolgozott izmaik vannak. Ez a mondhatni rendkívüli eredmény a saját testsúllyal végzett gyakorlatok következménye, amelyhez gépek és súlyzók helyett olyan segédeszközöket használnak, mint a korlát, a ló, vagy a mind közül -állításuk szerint- a legnehezebb szer, a GYŰRŰ.
De ha tényleg ilyen hihetetlen erőt lehet vele fejleszteni, akkor annak az erőfejlesztő fitnesz edzés során is lehet szerepe. Persze szó sem lehet arról, hogy átlag halandó a kereszttartást, az ülőtartást és a hasonló, akrobatikus gyakorlatokat megpróbálja. De húzódzkodásra, lábemelésre, a magyarra lefordíthatatlan power-chin-up gyakorlatra kellő gyakorlással igenis el lehet jutni. Egyes kivételezetteknek akár tovább is.
A gyűrűt talajon végzett gyakorlatokhoz is használhatjuk, hasonló gyakorlatokat lehet vele végezni, mint a sling és szuszpenziós trénerekkel. Árban pedig még azoknál is olcsóbb...

Szóval ne habozzon, kezdjen edzeni gyűrűvel a kirobbanó erő elérése érdekében!
  • Crossfit, funkcionális tréning célokra is!

  • Félprofesszionális fehasználásra

  • Kezdők számára is ajánlott termék

  • Otthoni felhasználásra, félprofesszionális szintű termék

  • Kiemelkedően kedvező ár-minőség viszony

Felhasználó maximális teljes súlya 150 kg