-30% 2018.12.31-ig
KÉSZLETRŐL
azonnal átvehető!
XSPT 1000C motorizálatlan kereskedelmi futógép

XSPT-1000C

XSPT 1000C motorizálatlan kereskedelmi futógép

Régi ár: 1 998 000 Ft Akciós ár: 1 398 600 Ft Akció vége: 2018.12.31.
TÉNYLEG KÉSZLETEN VAN!

Szabad futásélmény: Sétálj, kocogj, állj meg, sprintelj kizárólag attól, hogy előre- vagy hátrafelé mozdulsz! Nem kell gombokat nyomkodnod, nincsenek kötöttségek, beállítások. Csak FUSS! Tapasztald meg ezt az élményt az XSPT-1000c SPEEDBOARD mechanikus futópadon minden idők legnagyszerűbb formatervezésének köszönhetően!

XSPT-1000c SPEEDBOARD Mechanikus futópad

Sebességszabályozás: A SPEEDBOARD mechanikus futópad íves futófelületén testhelyzetünk változtatásával tudjuk szabályozni a sebességet. Előre lépve mozgásba hozzuk a futópadot; ha a futófelület első, magasabb ívére lépünk, a sebesség nő, ha visszaereszkedünk a hátulsó ív irányába, a sebesség csökken.

Ízületkímélő futás: A SPEEDBOARD mechanikus futópad formatervezése alacsony becsapódású futásra, és a helyes gördülő futótechnika alkalmazására kényszerít, ezáltal kíméli lábunk ízületeit.

Szabadalmazott formatervezés: Szabadalmazott innováción alapuló íves formatervezésének köszönhetően a SPEEDBOARD mechanikus futópad kiválóan illeszkedik lépésmechanizmusunkhoz, segíti a gördülő futástechnika alkalmazását, kíméli az ízületeket, javítja a teljesítményt!

Lélegzetelállítóan könnyű, mégis hihetetlenül erős dizájn: A futófelület különleges anyagösszetételének és puha ütéscsillapító bevonatának köszönhetően a SPEEDBOARD mechanikus futópad ideálisan rugalmas és csillapított, magas terhelhetőségű és hosszú élettartamú.

Minimális karbantartási igény: A SPEEDBOARD mechanikus futópad futószalag-rendszerének működéséhez precíziós golyóscsapágyak és görgők biztosítják a tökéletes alapot. Ennek eredménye a simán, csendesen futó rendszer, amelynek karbantartási igénye minimális.

Környezetbarát technológia: Ne fogyassz áramot – Csak fuss!
  • Igényes felhasználók számára ajánlott termék

  • Kedvező ár-minőség viszony

  • Professzionális felhasználásra

  • Női fitneszhez is ajánlott

Nettó (névleges) súly 130 kg
Méret (hxszxm) 163cm x 79cm x 170cm
Gyakorlópad maximális terhelése 179 kg