-20% 2019.08.31-ig
KÉSZLETRŐL
azonnal átvehető!
HL-1402 Crossfit squat rack

50-HL1402-00

HL1402 Cross-funkcionális squat rack 65x65x4mm

Tartozék: 2 db rúdtartó horog (J-hook) és 2 db biztonsági határoló kar (safety spotting arm)

Régi ár: 169 900 Ft Akciós ár: 136 500 Ft Akció vége: 2019.08.31.
TÉNYLEG KÉSZLETEN VAN!

Guggoló állvány gyorsan variálható, különböző magasságokba beállítható súlytartó fülekkel (J-hooks)  és biztonsági karokkal (safety spotter arms) CrossFit® súlyzós guggoló gyakorlatokhoz, szakításhoz, lökéshez.
A CrossFit® az egyik leghatékonyabb erő- és állóképesség fejlesztő fitnesz irányzat.

A squat rack, azaz guggolóállvány az egyik legalapvetőbb CrossFit® gyakorlat, a súlyzórudas guggolás (squat) biztonságos végzését teszi lehetővé.
A CrossFit® az egyik leghatékonyabb erő- és állóképesség fejlesztő fitnesz irányzat, és ennek alapelemei a robbanékonyságot fejlesztő súlyemelő gyakorlatok, mint például a szakítás, lökés, dead-lift, guggolás, stb...
A súlyzóállvány gyorsan variálható, különböző magasságokba beállítható súlytartó horgokkal (J-hooks)  és biztonsági karokkal (safety spotter arms) gyors, dinamikus, személyre szabott edzést tesz lehetővé. Az áthelyezhető, megfelelő magasságra beállítható rúdtartó horgokon (J-hooks) lehet elhelyezni a gyakorlatnál használni kívánt súlyt. Az állványon található két biztonsági kar (safety spotter arms), amelyek megfelelő magasságba történő beállításával garantálható, hogy a súly nem tudja "összenyomni" a sportolót, hiszen a kar pozíciójánál lejjebb a súly nem tud süllyedni.
Sima, villa nélküli fekpaddal nagyon jó kombinálható és egy tökéletes erőfejlesztő központot kapunk. Az alapgyakorlatok közé tartozik a húzódzkodás amit a gép kivitelezése szintén lehetővé tesz, ezáltal nem kell plusz anyagi ráfordítás külön húzódzkodó megvásárlásához. A Squat Rack-et saját testsúlyos edzéshez is kombinálhatjuk, egyéb kiegészítőkkel pl.: Suspension és sling trénerekkel

Gyakorlatok különböző izomcsoportokra :
Hátizom : Húzódzkodás , döntött törzsű evezés, deadlift 
Karizom : Szűk fogású húzódzkodás 
Lábizom : Guggolás, kitörés
Vállizom : Állig húzás , mellről nyomás
Hosszúság (cm) 175 cm
Szélesség (cm) 120 cm
Magasság (cm) 240 cm
  • Crossfit, funkcionális tréning célokra is!

  • Kedvező ár-minőség viszony

  • Kiemelkedően kedvező ár-minőség viszony

  • Növelt falvastagságú acélváz

  • Professzionális felhasználásra