KÉSZLETRŐL
azonnal átvehető!
Concept2 D evezőgép PM5 kijelzővel

CONCEPT2DPM5-01

Concept2 D evezőgép - ergométer PM5 kijelzővel, fekete

Fogyasztói ár: 349 890 Ft
TÉNYLEG KÉSZLETEN VAN!

A Concept2 a világ talán legismertebb evezőgépe, amely légellenállást használ terhelésként: a forgó propeller az evezés sebességétől és erősségétől függően folyamatosan változtatja az ellenállást.
Az evezés alaposan megdolgoztatja kardiovaszkuláris rendszerünket, kiválóan alkalmas zsírégető edzésre, ugyanakkor erősítő gyakorlatként is kiváló. A megdolgoztatott fő izomcsoport a széles hátizom, de a bicepsz és a combfeszítő is alaposan megedzhető vele.
A Concept2 evezőgépek kiváló minőségük és kiforrott konstrukciójuk következtében szerte a világon számos edzőteremben megtalálhatók, ugyanakkor igen kedvező árfekvésük miatt igényes felhasználók otthoni fitnesztermükben is gyakran alkalmazzák.

Szerzői jogi védelem alatt álló anyagok! Teljes evezési élmény a húzóerővel arányosan változó légellenállás következtében. Erősebb húzás nagyobb, gyengébb húzás kisebb ellenállást vált ki.
A kényelmes, ergonomikusan kialakított ülés igen nagy előnyt jelent hosszabb idejű evezés esetén. A 136 cm hosszúságú sín magas sportolók számára is megfelelő mozgástartományt biztosít. A sínen az ülés igen halkan siklik a csapágyazott görgőknek köszönhetően.

A PM5 LCD kijelző a következő adatokat mutatja:
 - idő
 - csapásszám
 - kalória
 - pulzus
 - diagram

A gép összecsukható, így tárolása helytakarékosan megoldható.
Szerzői jogi védelem alatt álló anyagok!
Szerzői jogi védelem alatt álló anyagok!
  • Crossfit, funkcionális tréning célokra is!

  • Igényes felhasználók számára ajánlott termék

  • Kiemelkedően kedvező ár-minőség viszony

  • Masszív acélváz

  • Professzionális felhasználásra

Nettó (névleges) súly 45 kg
Hosszúság (cm) 244 cm
Szélesség (cm) 61 cm
Felhasználó maximális teljes súlya 227 kg